KITI PRODUKTAI Yra 17 prekės(-ių).

puslapyje
Rodoma 1 - 12 iš 17 dalykų
  • 7,60 € Yra sandėlyje

    Emulsiklis OLIVEM 1000 išgaunamas iš alyvuogių aliejaus. Pasižymi ypatingų lengvumu. Kremai pagaminti su šiuo emulsikliu lengvai susigeria į odą, nepalieka riebios plėvelės pojūčio ir labai drėkina odą.

    7,60 €
    Yra sandėlyje
  • 1,20 € Išparduota

    Vaisiai renkami rankomis, džiovinami saulėje ir žievė sumalama iki miltelių. Naudojama kosmetikos gaminiuose dėl kvapiųjų ir spalvinių savybių. Pasižymi antioksidacinėmis savybėmis.

    1,20 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
  • 1,50 € Yra sandėlyje

    Bhringaraj arba gulsčiosios grąžulės milteliai - priemonė, padedanti kovoti su senėjimo procesais. Jie žymus tuo, kad pripildo plaukus natūralia spalva, suteikia jiems purumo, šalina žilus plaukus, teigiamai veikia nuo nuplikimo.

    1,50 €
    Yra sandėlyje
  • 2,70 € Išparduota

    Baltas, išvalytas bičių vaškas (lot. Cera flava) puikiai atstato hidrolipidinę plėvelę, nuima odos uždegimus, gydo mažus įtrūkimus. Vaško sudėtyje yra vitamino A, kuris būtinas odos epiteliui atsinaujinti.

    2,70 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
  • 1,50 € Yra sandėlyje

    Brahmi (lot. Bacopa monnieri) arba Indijoje augančios mėlynžiedės taškuonės milteliai. Mažina spuodus ir paraudimus. Milteliai yra rudai-žalios spalvos. Tinka naudoti kosmetikoje.

    1,50 €
    Yra sandėlyje
  • 2,80 € Išparduota

    Kondicionuojantis emulsiklis BTMS  (lot. Behentrimonium methosulphate) yra augalinės kilmės vaškas, dažniausiai naudojamas plaukų priežiūros priemonėse. Emulsiklis suminkština plaukus ir padaro juos švelnius lyg šilkas.

    2,80 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
  • 2,60 € Yra sandėlyje

    Natūralus augalinis glicerinas (lot. Glycerine) yra neutralus, saldaus skonio, bespalvis, tirštas skystis,  tirpus vandenyje ir alkoholyje, pagamintas iš palmių aliejaus. Naudingas dėl savo minkštinamųjų ir drėkinamųjų savybių, padeda išlaikyti drėgmę odoje.

    2,60 €
    Yra sandėlyje
  • 5,90 € Išparduota

    Paviršinio aktyvumo medžiaga, surfaktantas. Naudojama kietiems šampūnams gaminti. INCI: Sodium cocyl isethionate.

    5,90 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
  • 4,50 € Išparduota

    Paviršinio aktyvumo medžiaga, surfaktantas. Naudojama kietiems šampūnams gaminti. Sodium coco sulfate.

    4,50 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
  • 2,50 € Yra sandėlyje

    100% gryni ir natūralūs indinio nimbamedžio lapų milteliai (bot. Azadirachta indica). Žinomi dėl savo antibiotinių, priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių. Naudojamas odos problemos spręsti.

    2,50 €
    Yra sandėlyje
  • 2,90 € Išparduota

    2,90 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
Rodoma 1 - 12 iš 17 dalykų