BAZINIAI ALIEJAI
Aliejai yra vienas geriausių kūno priežiūros būdų, žinomi ir vertinami nuo senų laikų, Dažniausiai naudojami vieni (tepant juos ant drėgnos odos – taip jie geriausiai susigeria) arba įvairiuose aliejiniuose mišiniuose, kremuose, losjonuose. Aliejai ypatingi tuo, kad juose gausu mikroelementų ir vitaminų, jie įsiskverbia į giliuosius odos sluoksn...
Aliejai yra vienas geriausių kūno priežiūros būdų, žinomi ir vertinami nuo senų laikų, Dažniausiai naudojami vieni (tepant juos ant drėgnos odos – taip jie geriausiai susigeria) arba įvairiuose aliejiniuose mišiniuose, kremuose, losjonuose. Aliejai ypatingi tuo, kad juose gausu mikroelementų ir vitaminų, jie įsiskverbia į giliuosius odos sluoksnius, lengvai susigeria, tačiau netrukdo odai kvėpuoti, maitina, drėkina bei saugo nuo aplinkos poveikio. Gerai tirpina įvairius augalinius ekstraktus, eterinius aliejus ir padeda šiems lengviau nukeliauti į gilesnius odos sluoksnius. Aliejus rekomenduojama naudoti įtrynimams, masažams, makiažo valymui, odos drėkinimui, plaukų priežiūrai, įvairiausios kosmetikos gamybai.
Plačiau

BAZINIAI ALIEJAI Yra 9 prekės(-ių).

Rodoma 1 - 9 iš 9 dalykų
  • 17,90 € Yra sandėlyje

    Abrikosų kauliukų aliejus (lot. Prunus Armenica) pasižymi priešuždegiminiu, regeneruojančiu, gaivinančiu poveikiu (savo sudėtimi labai panašus į saldžiųjų migdolų aliejų).

    17,90 €
    Yra sandėlyje
  • 4,90 € Yra sandėlyje

    Abrikosų kauliukų aliejus (lot. Prunus Armenica) pasižymi priešuždegiminiu, regeneruojančiu, gaivinančiu poveikiu (savo sudėtimi labai panašus į saldžiųjų migdolų aliejų).

    4,90 €
    Yra sandėlyje
  • 13,50 € Yra sandėlyje

    Kakavos sviestas (bot. Theobroma cacao) yra kietoki gelsvos spalvos riebalai, išgaunami šalto spaudimo būdu iš kakavos pupelių, todėl sviestas skleidžia nepaprastai švelnų šokolado aromatą. Kakavos sviestas yra puikus ingredientas kosmetikos priemonėse, ypatingai kūno losjonuose ir lūpų balzamuose.

    13,50 €
    Yra sandėlyje
  • 5,90 € Yra sandėlyje

    Rafinuotas kokosų aliejus (Cocos Nucifera) išgaunamas mechaninio spaudimo būdu iš šviežių kokosų riešutų minkštimo – kopros. Neutralaus kvapo bei skonio. Tinka maistui, muilo ir kosmetikos gamybai.

    5,90 €
    Yra sandėlyje
  • 3,40 € Yra sandėlyje

    Palmių aliejus – arba palmių riebalai, pagaminti iš rafinuoto palmių stearino, spaudžiant gvinėjinės alyvpalmės (lot. Elaeis guineensis) vaisių. Netralaus skonio ir kvapo, balkšvos spalvos. Tinka naudoti kosmetikos, muilo gamyboje.

    3,40 €
    Yra sandėlyje
  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Ricinos aliejus (lot. Ricinus communis) išgaunamas iš paprastojo ricinmedžio, augančio Afrikoje. Veikia kaip apsauginis barjeras nuo pavojingo aplinkos poveikio odai.

    18,90 €
    Yra sandėlyje
  • 4,90 € Yra sandėlyje

    Ricinos aliejus (lot. Ricinus communis) išgaunamas iš paprastojo ricinmedžio, augančio Afrikoje. Veikia kaip apsauginis barjeras nuo pavojingo aplinkos poveikio odai.

    4,90 €
    Yra sandėlyje
  • 17,90 € Išparduota

    Saldžiųjų migdolų aliejaus (lot. Prunus amygdalus var. dulcis) pasižymi ypatingomis odos minkštinimo bei drėkinimo savybėmis, padeda nuraminti sudirgintą odą, malšina uždegimus, niežėjimą, todėl ypač rekomenduojamas išsausėjusiai, sudirgusiai, vaikų odai.

    17,90 €
    Į krepšelį Plačiau
    Išparduota
  • 4,90 € Yra sandėlyje

    Saldžiųjų migdolų aliejaus (lot. Prunus amygdalus var. dulcis) pasižymi ypatingomis odos minkštinimo bei drėkinimo savybėmis, padeda nuraminti sudirgintą odą, malšina uždegimus, niežėjimą, todėl ypač rekomenduojamas išsausėjusiai, sudirgusiai, vaikų odai.

    4,90 €
    Yra sandėlyje
Rodoma 1 - 9 iš 9 dalykų