Jojobos (simondsijų) aliejus (ekologiškas), 50ml/100ml Padidinti

JOJOBOS (SIMONDSIJŲ) ALIEJUS (EKOLOG.), 50ML/100ML

Nauja prekė

Simondsijų (jojobos) aliejus (lot. Simmondsia chinenesis) gausus vitamino E. Atgaivina pavargusią odą, reguliuoja išorinį apsauginį sluoksnį bei stimuliuoja naujų odos lastelių augimą. Tinka sausai, jautriai, vaikų odai. Nepamainoma priemonė plaukų priežiūroje.

 

Smulkiau

7,90 €

Apie prekę

Ekologiškas, nerafinuotas simondsijų (jojobos) aliejus (lot. Simmondsia chinensis) yra švelnaus aromato, ryškiai gelsvos spalvos, žemesnėje temperatūroje virstantis kieta mase/vašku. Vienas unikaliausių augalinių aliejų, turtingas antioksidantais, vitaminais ir mineralais. Kininė simondsija arba jojoba – visžalių lapinių krūmų rūšis, sutinkama Šiaurės Amerikos dykumose. Paplitusi įvairiose šilto klimato vietovėse: Meksikoje, Argentinoje, Kalifornijoje (JAV), Izraelyje. Aliejus išgaunamas iš šio augalo sėklų šalto spaudimo būdu. Simondsijų aliejus yra natūralus augalinis vaškas.

Simondsijų aliejaus molekulinė struktūra yra labai artima žmonių odos riebalinei sudėčiai. Dėl šios priežasties aliejus labai lengvai ir greitai įsigeria į odą, subalansuoja odos drėgmę, atstato odos riebalų pusiausvyrą, gerina kraujotaką. Šis aliejus turi išskirtinę savybę - sulaikyti vandenį (tas itin svarbu sausai odai). Tokiu būdu saugo odos ląsteles nuo išsausėjimo, didina odos elastingumą, lėtina jos senėjimą. Aliejus gerai susigeria, drėkina ir maitina sausą odą giliai iš vidaus. Pasižymi antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Palengvina žmonių kamuojančių egzemos, psoriazės, dermatito odos būklę. Formuoja apsauginį epidermio sluoksnį, stimuliuoja vitamino D sintezę, švelnina odą, suteikia jai jaunatvišką išvaizdą. Minkština ir atjaunina odą, sureguliuoja riebalų sekreciją riebioje odoje. Naudojamas priešlaikinio senėjimo prevencijai. Pastebimai mažina esamas giliąsias, juoko raukšles, neleidžia susidaryti naujoms. Išlygina smulkias, dėl drėgmės stokos atsiradusias, raukšleles. Natūralus vitaminas E, kurio gausu simondsijų aliejuje atgaivina pavargusią odą, reguliuoja išorinį apsauginį sluoksnį, bei stimuliuoja lastelių atsinaujinimą. Simondsijų aliejus yra natūralus antioksidantas, saugo nuo laisvųjų radikalų. Aliejus nuramina odą po skutimosi ar plaukų depiliacijos. Rekomenduojam tepti blakstienas. Stimuliuoja blakstienų folikulus. Stiprina, skatina blakstienų atsinaujinimą ir augimą. Simondsijų aliejus turi natūralų apsaugos nuo saulės faktorių (SPF 5). Aliejus pamaitina odą ir atsatato drėgmę po deginimosi saulėje arba soliariume. Sumažina nudegimo saulėje skausmą.

Simondsijų (jojobos) aliejus plaukų priežiūrai. Simondsijų aliejus yra dažnas komponentas plaukų ir galvos odos priežiūros gaminiuose. Puikiai drėkina galvos odą, padeda išvengti pleiskanų, suteikia plaukams spindesio, padeda nuo plaukų galiukų skilinėjimo, plaukų slinkimo. Atstato pažeistų plaukų struktūrą, elastingumą ir žvilgesį, maitina sausus ir suskilinėjusius plaukus, atstato riebių plaukų balansą, stabdo plaukų slinkimą. Slenkant palukams simondsijų aliejus naudojamas maišant su eukaliptų, imbierų, pušų, kedrų arba šalavijo eteriniais aliejais (tepamo plaukų šaknys). Šiuos mišinys gali būti naudojamas ir plinkančioms galvos vietoms tepti (palaikius 15-20 min. plaukus išplauti). Jojobos aliejus kaupiasi prie plaukų šaknų, tokiu būdu skatina sveikų plaukų augimą, skatina galvos lastelių atsinaujinimą.  Atgaivina dažytus, nualintus plaukus. Atstato pažeisto plauko struktūrą. Aliejus rekomenduojamas naudoti ir vasarą saulės nualintiems plaukams atstatyti.

Rekomenduojamas. Šis aliejus tinka visiems odos tipams, ypač rekomenduojamas - sausai ir jautriai, taip pat plaukų piežiūrai. Nesukelia jokių alerginių reakcijų ar sudirgimų. Rekomenduojamas sausai odai, egzemai, aknei, psoriazei, pleiskanojimui gydyti ar spuoguotos odos būklei gerinti. Tinka brandžios, senstančios odos priežiūrai.

Naudojimas. Simondsijų aliejus yra vertinamas bei naudojamas įvairiuose kosmetikos produktuose bei gaminiuose. Simondsijų aliejus plačiai žinomas ir naudojamas kaip itin veiksmingas priešuždegiminių ir drėkinančių savybių turintis natūralus produktas, tinkantis gydyti įvairias odos ir plaukų problemas. Aliejus nedirgina akių, nesukelia alergijos, todėl jį galima naudoti kaip akių makiažo valiklį. Jis taip pat lengvai nuvalo pudrą, skaistalus ir lūpų dažus.Gali būti naudojamas vietoj dieninio kremo. Naudojamas kūdikių odos priežiūrai. Dera aliejiniuose mišiniuose (1-5 %) su saldžiųjų migdolų, persikų, abrikosų kauliukų, avokadų ir vynuogių sėklų aliejais. 

 

Sudėtis: ekologiškas, nerafinuotas, šalto spaudimo simondsijų (jojobos) aliejus (lot. Simmondsia chinensis).

Pakuotė: 50ml/100ml (pasirinktinai), rudo stiklo buteliukas su plast. dangteliu.

Kilmės šalis: Prancūzija.

Sertifikuotas: ECOCERT.


PLAUKŲ KAUKĖ SU SIMONDSIJŲ ALIEJUMI

 

2 šaukštai simondsijų (jojobos) aliejaus;
5-7 lašai kanangų, ramunėlių ir apelsinų eterinio aliejaus.
Sumaišytu aliejaus mišiniu tepti plaukų šaknis. Po 20 min. išplauti plaukus įprastu šampūnu. Procedūrą kartoti kartą per savaitę. Ši kaukė Ypač efektyviai gerai veikia sausus, plonus, silpnus plaukus.

Atsiliepimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

JOJOBOS (SIMONDSIJŲ) ALIEJUS (EKOLOG.), 50ML/100ML

JOJOBOS (SIMONDSIJŲ) ALIEJUS (EKOLOG.), 50ML/100ML

Simondsijų (jojobos) aliejus (lot. Simmondsia chinenesis) gausus vitamino E. Atgaivina pavargusią odą, reguliuoja išorinį apsauginį sluoksnį bei stimuliuoja naujų odos lastelių augimą. Tinka sausai, jautriai, vaikų odai. Nepamainoma priemonė plaukų priežiūroje.

 

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: