Titano dioksidas, 20g/50g/100g Padidinti

TITANO DIOKSIDAS, 50G/100G

Nauja prekė

Titano dioksidas (Titanium dioxide) yra natūralus mineralas, plačiai naudojamas kosmetikoje, kaip saulės spindulių barjeras, kuris blokuoja UV spinduliavimą. Tai natūralus neorganinis pigmentas, suteikiantis stiprią apsaugą nuo saulės.

Smulkiau

2,70 €

Apie prekę

Titano dioksidas (lot. Titanium dioxide) yra natūralus mineralas, plačiai naudojamas kosmetikoje, kaip saulės spindulių barjeras, kuris blokuoja UV spinduliavimą. Tai natūralus neorganinis pigmentas, suteikiantis stiprią apsaugą nuo saulės - 20 SPF ir daugiau. Titano dioksidas padengia odą atspindinčiu spindulių sluoksniu bei sukuria apsauginį barjerą, kuris lengvai nusiplauna, nedirgina odos, neįsiskverbia į odą. Titano dioksidas veikia veidrodiniu principu, saugančių odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio, todėl jį galite naudoti kremų nuo saulės gamyboje. Tinka visų tipų odai.
Muilų (skaidriai muilo bazei) gamyboje suteikia baltą spalvą, tinkamas naudoti augalinių aliejų pagrindo muilų gamyboje. Tirpus vandenyje.
Miltelius rekomenduojama labai gerai išmaišyti su augaliniais baziniais aliejais, kremais, sviestais. Rekomenduojama norma: 10-25% titano dioksido miltelių. Ši dozė suteiks 15-30 SPF. Stengtis neįkvėpti.
 
Sudėtis: titano dioksidas (Titanium Dioxide). INCI: CI 77891.
Pakuotė: 50g/100g (pasirinktinai), plastik. maišelis.
Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė.

Atsiliepimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

TITANO DIOKSIDAS, 50G/100G

TITANO DIOKSIDAS, 50G/100G

Titano dioksidas (Titanium dioxide) yra natūralus mineralas, plačiai naudojamas kosmetikoje, kaip saulės spindulių barjeras, kuris blokuoja UV spinduliavimą. Tai natūralus neorganinis pigmentas, suteikiantis stiprią apsaugą nuo saulės.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: