VITAMINAS E (10%) Padidinti

VITAMINAS E (50%), 10ML

Nauja prekė

Vitaminas E (tokoferolisyra natūralus konservantas naudojamas odos priežiūros priemonėse dėl savo atioksidacinių savybių: padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, skatina odos atsinaujinimą ir elastingumą.

Smulkiau

4,30 €

Apie prekę

Vitaminas E (tokoferolis) yra natūralus konservantas naudojamas odos priežiūros priemonėse dėl savo atioksidacinių savybių: padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, skatina odos atsinaujinimą ir elastingumą.

Šis natūralus, augalinės kilmės (be GMO), auksinės spalvos vitaminas E yra skiestas saulėgrąžų aliejuje (tokoferolio ne mažiau kaip 50%), tinka naudoti visiems odos tipams. Tai natūralus konservantas, dažnai naudojamas odos ir plaukų priežiūros gaminiuose, siekiant prailginti jų galiojimo laiką (saugo kremo sudėtyje esančius aliejus nuo oksidavimosi). Puikus antioksidantas, saugantis odą nuo žalingo aplinkos poveikio: stabdo laisvųjų radikalų susidarymą odoje, taip kovodamas su ankstyvu odos senėjimu, stangrina odą, lygina mažas raukšleles ir randus. Turi priešuždegiminių savybių, gerina odos tekstūrą. Vitaminas E dažnai rekomenduojamas esant seborėjai (bet kokio tipo). Aprūpina plauko svogūnėlius maistingomis medžiagomis, todėl skatinamas plaukų augimas.

Natūralus vitaminas E yra gaunamas iš natūralių aliejų (dažniausiai sojų, saulėgrąžų, kviečių gemalų) ir yra tamsios rudos spalvos, tirštas, klampus skystis. Jis gali būti naudojamas grynas arba maišomas su kitais aliejais, kaip kad šiuo atveju, su saldžiųjų migdolų aliejumi. Vitaminas E savo sudėtyje turi alfa, beta, gama, delta tokoferolių.

Naudojamas: kremams (ypač senstančios arba spuoguotos odos), lūpų balzamams, aliejų mišiniams, losjonams. Kosmetikos gaminiuose rekomenduojama norma 0.5-20% (gaminant kremus dedamas į riebalinę fazę). Vitaminas E tirpsta riebaluose. 

 

Sudėtis: natūralus vitaminas E saulėgrąžų aliejuje (50%) (lot. Tocopherol, Helianthus annuus).

Pakuotė: 10ml rudo stiklo buteliukas su lašintuvu ir garantiniu žiedu.

Kilmės šalis: Prancūzija.

Atsiliepimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

VITAMINAS E (50%), 10ML

VITAMINAS E (50%), 10ML

Vitaminas E (tokoferolisyra natūralus konservantas naudojamas odos priežiūros priemonėse dėl savo atioksidacinių savybių: padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, skatina odos atsinaujinimą ir elastingumą.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: