SCI, 100G Padidinti

NATRIO KOKOSILO IZETIONATAS (SCI), 100G

Nauja prekė

Paviršinio aktyvumo medžiaga, surfaktantas. Naudojama kietiems šampūnams gaminti. INCI: Sodium cocyl isethionate.

Smulkiau

5,90 €

Apie prekę

Paviršinio aktyvumo medžiaga, surfaktantas, sulfatas. Labai lengvas ir pasižymi puikiomis putojimo savybėmis. Naudojama kietiems šampūnams, muilams, skutimosi putoms bei kitoms vonios ir dušo priemonėms gaminti. Dirgina odą, todėl naudojamas su kitomis, odą raminančiomis priemonėmis. Biologiškai skaidomas. Pagrindinis jo privalumas, palyginti su muilu, yra jo švelnumas, žemas pH ir jo suderinamumas su kietu vandeniu (nėra nuosėdų, nesumažėja putų). Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Naudojimo dozė: nuo 1-20%. Kaip pagrindinė paviršinio aktyvumo medžiaga: 30-60%

INCI: Sodium cocyl isethionate.
Pakuotė: 100g plastik. maišelis.
Kilmės šalis: Prancūzija.

Atsiliepimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NATRIO KOKOSILO IZETIONATAS (SCI), 100G

NATRIO KOKOSILO IZETIONATAS (SCI), 100G

Paviršinio aktyvumo medžiaga, surfaktantas. Naudojama kietiems šampūnams gaminti. INCI: Sodium cocyl isethionate.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: